Over partner Pinkweb

CLIENT ONLINE

Van startup naar marktleider

PinkWeb is 15 jaar geleden gestart vanuit een studentenkamer. Vier jonge mannen met ambitie zetten daar de basis neer voor het Client Online van vandaag. Inmiddels zijn we marktleider met dit accountancy klantinteractieplatform en bieden we een best of breed oplossing.

 

Client Online helpt accountants om hun werk- en communicatieprocessen te optimaliseren, zodat ze efficiënter kunnen werken en zo hun cliënten zo een hoger serviceniveau kunnen bieden. Client Online is in gebruik bij honderden accountants- en administratiekantoren, van de grootsten van Nederland tot ‘het kantoor op de hoek’.

 

Eén digitale voordeur

Client Online biedt de accountant de basis om online te werken. Volledig gepersonaliseerd in zijn huisstijl, zodat het platform bijdraagt aan zíjn imago van een modern kantoor.

 

Dankzij Single SignOn koppelingen logt de accountant één keer in en heeft hij toegang tot alle verschillende diensten. Oftewel, één digitale voordeur voor de accountant en zijn cliënt. Met Client Online haalt het kantoor een centrale, digitale omgeving in huis waar interactie met cliënten wordt geregeld. Zo biedt het platform:

 

  • digitale uitwisseling van documenten met Dossier Online;
  • makkelijk en snel elektronische handtekeningen op aangiften, rapportages en opdrachtbevestigingen met Accordering Online;
  • in een paar muisklikken informatie, zoals PBCL, uitvragen en verzamelen met Formulier Online;
  • een kennisbank met actuele content, zoals nieuwsberichten, rekenmodellen en andere formuliersjablonen voor het online begeleiden en adviseren van je cliënten;
  • een whitelabel platform met apps, zodat alle communicatie via het platform van het kantoor verloopt;

en nog veel meer. PinkWeb biedt een best of breed oplossing door met ruim 50 partners te koppelen. De oplossing kan dus volledig worden geïntegreerd in de organisatie.

Client Online helpt de professional om echt met zijn vak bezig te zijn. Toegewijd, doelgericht en zonder afleiding van doorgaans administratieve zaken.

Voor meer info: https://vimeo.com/48886616